Purjehduskauden 2016 avajaiset ja Högholmeninin perinteiset talkoot 21.5.2016

Hyvät Vesivaa’an jäsenet!

Haluan toivottaa kaikki Vesivaa’an jäsenet tervetulleeksi osallistumaan Vesivaa’an perinteiseen purjehduskauden avajaistilaisuuteen 21.5.2016. Perinteidemme mukaisesti nostamme yhdistyksemme viirin salkoon (kuudennen kymmenen kerran tänä vuonna), laitamme saaremme kuntoon kesää varten ja nautimme perinteen mukaan lounaaksi maukasta hernekeittoa tykötarpeineen. Talkoohommia riittää kaikille. Nuorimmat voivat kantaa risuja ja roskia juhannuskokkopaikalle.

Järjestämme kuljetuksen Porkkala Marinesta klo 10:30 alkaen niille, jotka haluavat osallistua mutta eivät pääse tulemaan omalla veneellään.

Terveisin

Hans Schröder, kommodori

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.