Vuoden 2017 purjehduskauden avajaiset ja kevättalkoot

Taas on yksi talvi takana ja myös tavallista kylmempi kevät.

Vesivaa’an perinteiset purjehduskauden avajaiset ja kevättalkoot järjestetään Högholmenissa lauantaina 20.5.2017 alkaen kello 11:00. Toivomme runsasta osallistumista. Talkoissa teemme polttopuita tulevan kesän saunomiseen sekä siivoamme paikat käyttökuntoon. Talkooväelle on tarjolla maukas lounas lisukkeineen ja juomineen. Loppupäivästä lämmitämme myös saunan, jotta talkooväki saa pestyä talkoohiet pois.

Tule mukaan omalla veneellä tai autolla. Jos tulet autolla, niin tule Porkkala Marineen klo 10:30, josta kuljetus Högholmeniin Vesivaa’an yhteysveneellä. Vesivaa’an Busterin venepaikka on etelänpuoleisimman betonilaiturin paikka A2. Ota mukaan omat pelastusliivit.

Arvostamme suuresti jos maksat vapaaehtoisen talkoomaksun Vesivaa’an tilille FI12 2100 2000 1439 83, mikäli et tällä kertaa pääse osallistumaan talkoisiin.

Veljellisesti ja vilpittömästi

Hans Schröder, kommodori

puh. 040-501 9897

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.